ויזת תיירים

August 12, 2017 16:08
מה מסמכים האם אני צריך לטוס לפיליפינים ?
אם אתה מתכנן להישאר בפיליפינים לזמן קצר, אתה יכול להיכנס לארץ עם דרכון רק.לדברי מחלקת הפיליפינים התיירות, אנשים ממדינות עם יחסים דיפלומטיים עם הפיליפינים יכולים להיכנס בלי ויזה במשך 21 ימים. מקודם על ידי דרישות ויזה קבע אם אתה בא ממדינה שדורשת היתר מיוחד לביקור בפיליפיני...
Read more
August 12, 2017 16:08
כיצד לחדשויזה
מטיילים גלובלי מבינים את החשיבות של שמירה על דרכון ואשרה נוכחית.פריטים אלה הם חיוניים לנסיעה לחו"ל.ויזה נותנת לך אישור בכתב להיכנס באופן חוקי ולהישאר בארץ זרה.כל מדינה מנפיקה ויזות משלו, אשר מגיעות בצורה של שני מסמכים או חותמת שהוטבעה על הדרכון שלך.כללים להנפקה משתנים מאזור אחד למשנו. ...
Read more
August 12, 2017 16:08
כיצד להגיש בקשה לויזהלאבו דאבי
אבו דאבי היא בירת איחוד האמירויות הערבית.אזרחי ארה"ב נדרשים להיות דרכון עם לפחות שישה חודשים של תוקף שנותר ואשרה, אם הביקור יהיה יותר מ -30 ימים.אם הביקור הוא פחות מ -30 ימים, ויזה אינה נדרשת.איחוד האמירויות הערביות מאפשרת לאזרחים מלמעלה מ -30 מדינות לביקור ללא אשרות, ובלבד שהיות שלהם בתוך מסג...
Read more
August 12, 2017 16:08
כיצד לקבלויזה לתייריםלמלזיה
תמונת אישור דרכון ידי timur1970 מFotolia.com מלזיה היא מדינה הממוקמת בדרום מזרח אסיה.אנשים רבים לנסוע לארץ כדי לחוות את התרבות הייחודית, נוף יפה ואנשים נפלאים.מלזיה מציעה כמה סוגים שונים ויזה עבור אנשים שמתכוונים בכניסה לארץ מסיבות שונות.עבודה, נסיעות, וללמוד כל דורשת ניירת שונה על מנת ...
Read more
August 12, 2017 16:08
דרישות ויזהלאזרחים מקסיקניים אורח קנדה
o "קנדה תמונה על ידי קתרין פאלמר מFotolia.com נכון ליולי 2009, אזרחים מקסיקניים חייבים להגיש בקשה לויזת תושב ארעית כדי לבקר את קנדה. ראשית, למלא בקשה ולשלוח אותועם המסמכים הנדרשים למרכז עיבוד ויזה הקנדי הקרוב ביותר. אם אתם נוסעים או מתגוררים באופן חוקי מחוץ למקסיקו, אתה יכול להגיש את הב...
Read more
August 12, 2017 16:08
הדרישות לכניסה לברזיל באשרת תייר
תמונות קומסטוק / תמונות קומסטוק / Getty ממשלת ברזיל מחייבת את כל אזרחי ארצות הברית על מנת להסדיר אשרת תייר מראש - זה לא ניתן לקבל את הוויזה בשדה התעופה עם ההגעה בברזיל,ואם אין לך ויזה, עובדי הגירה מסרבים לתת לך להיכנס לארץ.החריג היחיד לכלל הזה הוא בשביל אזרחים אמריקאים-ברזילאים כפולים, ...
Read more